GELECEK PARTİSİ İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İÇİN TÖREN DÜZENLEDİ

Gelecek Partisi İstanbul il yönetiminin düzenlediği ilçe Belediye Başkan adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantıya Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Ahmet Davutoğlu, eşi, Genel Başkan Yardımcıları ve İstanbul Milletvekilleri katıldı.
Bu haber 2024-02-27 10:36:42 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

İlk kez Seçimlere Kendi logosu ile girecek olan Gelecek Partisi İstanbul il başkanlığının düzenlediği İlçe Belediye Başkanlarının Aday Lasmanı  Zeytinbur’nu Çırpıcı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

 

Yapılan törene Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu haricinde İstanbul Milletvekileri; Selim Temürci, İsa Mesih Şahin, Doğan Demir’de katıldı.

İl Başkanı Mehmet Kuğu Başkanın açılış Konuşması sonra Genel Başkan Ahmet Davutoğlu Konuşması ve Aday tanıtım ile program sona erdi.

 

YILDIZI PARLAYAN İL BAŞKAN VEKİLİ BÜLENT TATLISÖZ

Gelecek Parti İstanbul İl Yönetiminde kısa sürede yıldızı parlayan İl Başkan Vekili aynı zamanda İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezinin başında olan Bülent Tatlısöz dikkat çeken isimler arasındaydı.

İlçe Belediye Başkanlarının Aday tanıtım töreninde İl Başkanı, Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yanında fotoğraf karelerine giren Bülent Tatlısöz çok iyi geçen organizsyona yön verenler arasında olduğu da gözlendi.

Bülent Tatlısöz tören sonrasında gelini torunu ile birlikte (3 kuşak) Gelecek Parti Kurucu lideri Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun doğum gününü de kutladılar.

 

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NEVZAT ALTITOK

Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Nevzat Altıtok ve Meclis üyeleri ile birlikte katılarak Beylikdüzü de iddialı olduklarını gösterdi.

 

UĞUR ÇAM AVCILAR HALKININ OYLARINA TALİBİM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Avcılar Belediye Başkan adayı Uğur Çam olduğunu belirti.

Gelecek Partisi Avcılar Belediye Başkan Adayı Uğur Çam yaptığı ilk açıklama da “bu yola çıkarken oturduğum mahalle Yeşilkent halkıyla birlikte çıkmaktan onur duydum, ama ben Aday olduğum süreç içerisinde de tüm Avcılar’lı ailemin de oylarına talibim” ifadesinde bulundu.

ETİKETLER : Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu Bülent Tatlısöz Nevzat Altıtok Uğur Çam
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SEÇİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para