ESENYURT'U HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü, proje lansman toplantısında “Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayip Erdoğan riyasetinde, Cumhuriyet’imizin Türkiye Yüzyılı’na dair hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için Esenyurt’umuzu kalkındıracak en güzel projelerimiz ile geliyoruz” diyerek kalabalık halk kitlesine seslendi.
Bu haber 2024-03-04 18:06:35 eklenmiş ve 145 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt için gelecek dönem projelerinden bahseden Öncü, 'Türkiye yüzyılına yakışır bir Esenyurt'u hep beraber inşa edeceğiz' dedi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü, proje lansman toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar, Büyük Birlik Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Erdiç Gül, AK Parti geçmiş dönem İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti önceki dönem Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti önceki dönem Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, parti temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Toplantıda Esenyurt için gelecek dönem projelerinden bahseden Öncü, "Türkiye yüzyılına yakışır bir Esenyurt'u hep beraber inşa edeceğiz" dedi. Toplantıda Esenyurt için planlanan projelerin tanıtım filminin gösterimi gerçekleştirildi. Esenyurt Belediyesi meclis üyesi adaylarının da tanıtıldığı program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaya İstanbul Otelde Proje Lansman Toplantısı düzenleyerek; eğitim, kentsel dönüşüm, bilim-teknoloji ve çevre ile ilgili birçok projesini açıklayan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’ün projeleri alkışlarla karşılık buldu.

Öncü  yaptığı konuşmada “Değerli misafirler, biz, geçmişin güzelliklerini alıp, vizyonunu ve misyonunu belirlediğimiz Esenyurt için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Ana kademe ilçe yönetimimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis grubumuz ve mahalle yönetimlerimizle birlikte yoğun bir faaliyet ve saha çalışması başlatarak geçmiş dönemde görev almış teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere; STK’larımızı, kamu kurumlarımızı, kanaat önderlerimizi, esnaflarımızı, iş insanlarımızı ziyaret ediyoruz.  1 Nisan sabahı güneş AK Parti belediyeciliğine doğana kadar Hamit Öncü başkanımızla birlikte heyecan ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Ben tamamen Esenyurtluyum diyebilirim. 35 yıldır bölgedeyim. Ben 16 yıl Esenyurt'ta öğretmenlik yaptım. 2004-2009 yıllarında Kıraç Belediye Başkanlığı yaptım. Belediyemizin kapanmasıyla Esenyurt'a bağlandık, mahalle olduk. Ardından İstanbul Valiliği, İl Genel Meclis Üyeliği Eğitim Komisyonu Başkanı olarak 5 yıl çalıştım. Şu anda da Esenyurt'ta AK Parti meclis üyesi ve meclis birinci başkan vekili olarak görev yapmaktayım. En son Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Esenyurt'a belediye başkan adayı olarak gönderildim. Projelerimiz içinde tabii ki sürpriz projeler var. Eğitimden sağlığa, sosyal alanlardan kültürel alanlara kadar değişik projelerimiz var. Ama en önemlisi de halkımıza, gençlerimize, öğrencilerimize, yönelik sosyal projelerimiz var” dedi.

ETİKETLER : hamit öncü lasman preje tanıtım esenyurt
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para